canada1Passportal предлага най-пълния пакет от услуги на хора, които искат да се преселят в Канада. Компанията предлага ненадминато разнообразие от извънредни услуги и внимателно напътства Клиентите стъпка по стъпка. Имиграцията в Канада се превръща в приятно преживяване, лишено от стресови ситуации, благодарение на ценните и иновативни решения на всички проблеми и ситуации, които възникват по време на процеса.

1. Опитни професионалисти: успешни и уважавани експерти в областта на имиграцията с повече от 18 години опит.

2. Знание: екипът познава сегашното законодателство, наредби, процедури и начините на приложение. С негова помощ ще разберете законите и как те се отнасят към Вашата конкретна ситуация и ще получите експертни съвети и професионално представяне.

3. Изключителни услуги, свързани със започването на работа: екипът ще Ви осигури страхотна работа в Канада! Знаем, че бързото намиране на работа е от изключително значение за успеха на всеки Клиент. Експертите на компанията са разработили цялостна система, която ще Ви даде възможност да се представите на пазара на труда убедително и ефективно.

4. Инструкции: работейки с нас, ще получите подробна информация и тренинги, свързани с имиграцията, започването на работа и установяването в Канада. Ние ще се погрижим да сте добре подготвени и ще осигурим успехът Ви в Канада.

5. Най-бързите услуги: екипът на компанията знае как и къде да насочи своите усилия, за да осигури бързата обработка на Вашите документи. Ще бъдете представлявани ефикасно и професионално, за да се избегне всяко забавяне.

6. Висока успеваемост: екипът е помогнал на хиляди семейства да имигрират успешно в Канада, да си намерят работа и да започнат един по-добър живот. Благодарение на богатия си опит, компанията е разработила и патентовала системи и технологии, които подсигуряват успеха на всеки Клиент.

7. Точен и надежден съвет: можете да разчитате на експертно мнение по всички въпроси, свързани с имиграцията и установяването в Канада. Професионалистите, които ще поемат Вашия случай ще бъдат Ваши доверени съветници и ще Ви водят в правилната посока, което ще осигури Вашия успех и ще Ви предпази от скъпо струващи грешки.

8. Гъвкави и достъпни хонорари: хонорарите са достъпни, а схемите за плащане са адаптивни и лесно приложими. Екипът посвещава времето си на Клиентите и следи всеки да получи необходимата му консултация. Вие знаете какви са разходите предварително – няма скрити такси!!! Ние можем да изготви план на разходите, който да отговаря на Вашия бюджет.

9. Грижа и подкрепа: Най-голямата ни грижа са Клиентите и техния успех. Всички работим здраво за Вас и сме отдадени на Вашия успех!

10. Професионална работа: когато наемете компанията, Вие получавате опитен екип от многоезични професионалисти между които адвокати, имиграционни консултанти, асистенти, специалисти по намирането на работа и др.

11. Световна мрежа от офиси: Passportal разполага с международна мрежа от лицензирани представители, които са на Ваше разположение по всички въпроси, включително да Ви помогнат да запишете своето видео резюме и да започнат да Ви представят на Канадски работодатели.

12. Многоезични услуги: услугите са достъпни на Български, Английски, Испански, Кантонски, Руски, Украински, Корейски, Хинди, Японски, Албански, Пунджаби, Гръцки, Урду, Португалски, Асирийски, Бразилски и много други.

13. Система за Видео Резюме: Passportal създаде авангардна система за видео резюме, която дава възможност на Клиентите да се представят ефикасно на обширния пазар на труда в Канада, да бъдат забелязани и да получат бързо желаната работа.

14. Passportal се занимава с всякакви имиграционни въпроси: работни визи, постоянно жителство, студентски визи, спонсорство, гражданство, изслушване на бежанци и изслушване от всякакъв вид пред съдилища и други институции в Канада.

15. Стратегическо планиране: екипът на компанията ще Ви помогне да си изградите дългосрочен стратегически план за успех и ще Ви помогне да го изпълните.

16. Пълно обслужване: Вие ще получите съдействие на всеки етап от процеса – от кандидатстването за имиграция до намирането на първата Ви работа. Никой не предлага такава пълна гама от услуги като Passportal.

17. Подготовка за интервю: ще получите пълен пакет от информация както и професионална подготовка за интервюто пред имиграционните власти.

18. Преводи и легализации: ще получите съдействие за превеждането и легализирането на всички необходими документи, когато е необходимо. Професионалният екип от адвокати, нотариуси и членове на комисиите се грижат документите да бъдат попълнени и представени по определения начин.

19. Допълнителна документация: Вие ще получите професионални съвети и съдействие при събирането на всички необходими придружаващи документи. Ние ще се погрижим те да са представени в съответния формат и с правилното съдържание.

20. Пълно обслужване във връзка с установяването в Канада: фирмата предлага ценни съвети и напътствия, както и услуги като посрещане на летището, организиране на настаняването, издаване на местни документи и много други.

21. Консултации за започване на работа: Експертите ще Ви обучат как да си намерите работа и ще Ви предоставят необходимите инструменти, за да можете успешно да се представите на пазара на труда в Канада. Помагаме на Клиентите ни да изготвят професионални автобиографии и мотивационни писма, което ги извежда далеч пред конкурентите и кара работодателите да ги забележат.

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ - НИЕ ЩЕ ПРЕВЪРНЕМ МЕЧТАТА ВИ ЗА НОВ ЖИВОТ В РЕАЛНОСТ!
canada3