DR1

Passportal е водеща Канадска организация, която предоставя професионални услуги в областта на легалната имиграция в Канада.

През 1991 бизнесът стартира с откриването на Rosenblatt Associates, лицензирана емиграционна адвокатска кантора, която представляват Клиентите и обслужва техните емиграционни и правни нужди. Компанията има лиценз от Канадската Юридическа Камара (Law Society of Upper Canada) и има пълното право да практикуват и да представляват Клиентите си пред всички съдилища и институции в Канада.

Дейвид Розенблат, основателят на Rosenblatt Associates е член на Камарата на Юристите (The Law Society of Upper Canada), на “The Canadian Bar Association”, на “The Ontario Bar Association” както и на “The American immigration Lawyers Association”. Днес Дейвид е експерт-адвокат в Passportal и се занимава с всички юридически въпроси, свързани с имиграционния процес. Дейвид е известен с едно от най-големите имиграционни дела, което заведе срещу Канадското правителство във връзка с въвеждането на нови правила и ретроактивното им налагане. Печелейки едно от най-оспорваните дела в историята, Дейвид и неговата компания успяха да помогнат на хиляди имигранти да вллезнат в Канада.


Passportal International е уникална международна организация, която е съдействала на хиляди хора от целия свят да имигрират успешно и да станат граждани на Канада. Екипът от лицензирани адвокати, специалисти по имиграционно право, Сертифицирани Консултанти и техните професионални помощници ще бъдат с Вас във всеки един момент. Услугите се предлагат на 15 различни езика и Passportal International Ви гарантира качествено и коректно обслужване по време на целия процес.

Опитни експерти по намиране на работа


Passportal предоставя ценни услуги в областта на започването на работа в Канада, като помага на Клиентите да намерят най-доброто за тях работно място и елиминира ненужните трудности при пристигането в Канада. Компанията използва уникална система, която стъпка по стъпка ще Ви помогне бързо да бъдете представени на и наети от Канадски работодатели. Тази система е помогнала на хиляди специалисти да намерят своята професионална реализация в Канада. Със съдействието на експертите от АНДРА, които имат безценен опит в областта на подбора на персонал, процесът ще бъде управляван бързо, качествено и ще доведе до най-добрите за Вас резултати.

Group_1

Представители по света

Passportal работи с международната мрежа от представители, чрез които доставя услугите си по целия свят. AНДРА е техен оторизиран представител на територията на България. За да получите повече информация и персонално обслужване, можете да се свържете директно с нашия офис.